Home

MH Webstyling heeft jarenlange ervaring met webdesign, maar doet meer dan dat alleen. Waar andere designbureau's zich vaak beperken tot uitsluitend design, helpt MH Webstyling u graag verder met andere diensten die we u kunnen bieden. Hieronder een overzicht:

  • Domeinnaamregistratie + regelen van webhosting De domeinnaamregistratie is de registratie van de door u gekozen naam waarop u graag gevonden zou willen willen worden. De naam moet uiteraard wel nog beschikbaar zijn voor gebruik. De webhosting is de daadwerkelijke opslagruimte waarop de bestanden van uw website geplaatst worden. Zowel de domeinnaamregistratie alsook de webhosting, regelt MH Webstyling graag voor u bij één van onze partners.
  • Installatie en ontwikkeling van websites De installatie en ontwikkeling van websites is uiteraard één van de belangrijkste specialismes van MH Webstyling. Wij helpen u graag bij de ontwikkeling van uw site naar uw wensen. Alleen de inhoud dient u zelf aan te leveren. (teksten en fotomateriaal). De sites kunnen ontwikkeld worden als zogeheten "platte HTML" sites alsook in een "Content Management Systeem (CMS)". Dit is geheel afhankelijk van uw wensen. De platte HTML site is vooral bedoeld als u zelden iets wilt wijzigen aan de website en/of eventuele wijzigingen niet zelf wilt gaan uitvoeren maar bijvoorbeeld aan MH Webstyling uitbesteedt. Het CMS is handig als u zelf het inhoudelijke onderhoud wilt overnemen na de ontwikkeling van de website. De door ons gebruikte CMS systemen zijn ontwikkeld in de ontwikkeltaal PhP. De server waar uw website geïnstalleerd wordt (Webhosting) dient dit wel te ondersteunen voordat dit mogelijk is. Bij de partners waar MH Webstyling mee samenwerkt is dit vanzelfsprekend al geregeld.
  • Grafisch ontwerp, huisstijl en logo's Bij het ontwikkelen van een website zijn 2 zaken echt belangrijk, namelijk dat de inhoud interessant is om te lezen, maar ook dat de inhoud "prettig" is om te lezen. Oftewel, een goede "look & feel". Middels het grafisch ontwerp, kunt u aan uw inhoud een eigen vorm geven en u onderscheiden van de rest. U kunt daarbij denken aan een huisstijl (kleurenpalet en lettertypes) alsook een logo waaraan de bezoekers uw bedrijf en website kan herkennen.
  • Ontwerp van presentaties MH Webstyling stopt niet bij het internet. Als u van plan bent om een presentatie te geven en u wilt gebruik maken van het programma Powerpoint, dan kan MH Webstyling u van dienst zijn. MH Webstyling heeft inmiddels de nodige jaren ervaring in de kantoorautomatisering en kan u dus helpen bij het ontwikkelen van een eenmalige presentatie maar ook voor een collectie sjablonen. Een sjabloon kan op een later tijdstip eenvoudig aangepast worden qua inhoud zonder dat u hiervoor van al te veel technische kennis hoeft te beschikken.
  • Project oplossingen MH Webstyling heeft ruime ervaring met het ontwikkelen binnen de "Standaard" Microsoft Office omgeving. U kunt bij ons terecht voor hulp binnen deze applicaties. Ook kan MH Webstyling soms een oplossing bieden in het (deels) automatiseren en optimaliseren van documenten. Binnen Microsoft Office kan dit door bijvoorbeeld gebruik te maken van zogeheten "macro-codes". In overleg met u, kunnen we altijd bekijken of er een oplossing is. Trainingen MH Webstyling maakt vaak gebruik van "Content Management Systemen" (CMS). Voordeel van deze systemen is dat na de oplevering van de website, het beheren relatief makkelijk is. Met enige computerkennis zou het vaak al moeten lukken om bijvoorbeeld teksten en/of afbeeldingen aan te kunnen passen. MH Webstyling kan eventueel training geven in het gebruik van het geïnstalleerde Content Management Systeem.
Fout | MH Webstyling

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Foutmelding

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mhwebs63/domains/mhwebstyling.nl/public_html/website/includes/common.inc:2755) in drupal_send_headers() (regel 1232 van /home/mhwebs63/domains/mhwebstyling.nl/public_html/website/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Class 'Drupal\form_builder\FormBase' not found in form_builder_cron() (regel 360 van /home/mhwebs63/domains/mhwebstyling.nl/public_html/website/sites/all/modules/form_builder/form_builder.module).